Tel.: 03 500 03 91 03 500 03 91
Nagels met een feestelijke of speelse twist!

Nail art aangebracht door een ervaren nagelstyliste

Uw handen en nagels zijn eigenlijk uw eerste visitekaartje. Het valt meteen op of uw nagels mooi verzorgd zijn. Laat ze daarom onder handen nemen door onze professionele nagelstyliste.  In de omgeving van Sint-Gillis-Waas staan wij bekend voor het aanbrengen van gelnagels of gelish nagels tegen heel scherpe prijzen. Toon ons uw nagels en in overleg met u passen wij de ideale techniek toe zodat uw nagels ook versterken. 

Wij zorgen dat nagelbijters of mensen die zwaar handenarbeid verrichten eveneens bij ons terecht kunnen. Wij plaatsen bijvoorbeeld een extra verzorgings- en verstevigingslaag op uw nagels zodat deze voor ruime tijd tegen een stootje kunnen. Uiteraard pakken wij eveneens de nagels van uw tenen aan. Ook zij verdienen het om te blinken en om een mooi kleurtje te krijgen.

Onze nagelstyliste heeft eveneens oog voor de persoonlijke uitstraling van uw nagels. Daarom hebt u bij ons een ruime keuze aan nail art. Naast het breed kleurenpallet voor de nagels bieden wij een ruime keuze aan steentjes, motieven, stickers of mozaïek om uw nagels gedetailleerd mee af te werken.

Nagelverzorging in de buurt van Sint-Gillis-Waas? Telefoneer ons meteen voor een afspraak.

 

Contacteer ons!03 500 03 91